Muaythai: Тайланд vs. Европа

Публикуван на 22.09.2011 - Коментари (0) - Муай Тай

Муайтай: Тайланд срещу Европа

Едно от най-интересните Муайтай събития за тази година в Европа се проведе на 17-ти Септември в град Щутгард, Германия. Резултата бе вълнуващи двубои, много адреналин и красив класически муайтай, пълна наслада за всички фенове на този спорт. Организатор на това вълнуващо събитие са „Elite Boxing“.


Това е вторият път когато се налага на Тайландците да защитават националната си гордост на Германска земя, в ринга на „Carl Benz Arena“.
Тайланд успява да спечели 3 от общо 4-те двубоя:

Promo Video: Thailand VS Challenger Series 2011

Основните двубои на вечерта са 4 тайланд срещу Европа и един главен. Галвният бе заплануван да е Русия (в лицето на Рамазан Рамазанов) срещу Германия (в лицето на Даньо Илунга), но Рамазан се оттегли поради неизвестни причини от двубоя като бе заменен от живеещият в Холандия Палестинец „Mohamed Boubkari“. Този двубой е по правилата на „K-1“ а не пълни муайтай правила. За съжаление няма видео от него но резултата е победа за Германеца, след изключително успорван двубой с 2 екстра рунда.

Elite Boxing се опитват да разширят своят бранд, това ще е първото от общо 3 муайтай събития до края на тази година. В германия ще се проведе още едно събитие през Ноември месец което ще е с титлата „Thailand vs. Germany“. През Октомври месец ще имаме удоволствието да гледаме и „Thailand vs. Russia“ което ще се проведе в Русия. Следващата година ни очаква дори още по приятна изненада, като са планирани цели 12 събития, можеби всеки месец по едно което е една чудесна новина за всички фенове на спрота, Огромни благодарности на „Елитe Boxing“ за огомните усилия да ни доставят цялото това удоволствие.

Основен списък с двубоите на муайтай събитието Тайланд срещу Европа

Jaochalam Chatrkanokgym VS. Andi Rogner – част 1

Jaochalam Chatrkanokgym VS. Andi Rogner – част 2

Tanongdet Sengsimeugym VS. Crcie Boussoukou – част 1

Tanongdet Sengsimeugym VS. Crcie Boussoukou – част 2

Nonsai Sor Sanyakorn VS. Ait Said – част 1

Nonsai Sor Sanyakorn VS. Ait Said – част 2

Madsua Adsua Lamai Gym VS. Anatoli Hunanyan – част 1

Madsua Adsua Lamai Gym VS. Anatoli Hunanyan – част 2

Плакат на Събитието:

Муайтай събитието "Тайланд срещу Европа" - Септември 2011

Остави коментар

(няма да бъде публикуван)